huel kansuyu proteinli için ürünler (33)

Soya Protein Konsantresi %60 – Yem Sınıfı

Soya Protein Konsantresi %60 – Yem Sınıfı

Soya protein konsantresi (SPC), kabukları soyulmuş ve yağsızlaştırılmış kavrulmuş soya unundan elde edilen, karbonhidratlardan (çözünebilir şekerler) ayrılarak elde edilen saf bir üründür. Bu işlem, AB'deki en son ileri düzey ekstraksiyon teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilmiştir.
Patates Proteini

Patates Proteini

Patates proteini daha sonra temizlenir, buharda pişirilir ve soyulur. Nişasta daha sonra su ile ekstrakte edilerek protein içeren bir süspansiyon oluşturulur, bu asit ile işlenir ve ardından kurutulup toz haline getirilir. Patates proteini ince, hafif bir tozdur, açık gri veya sarı-yeşil renkte olup tipik bir kurutulmuş patates kokusuna sahiptir. Patates proteini üretimi için hammadde, Polonya kökenli nişasta patatesleridir.
Monokalsiyum Fosfat (MCP)

Monokalsiyum Fosfat (MCP)

Monokalsiyum fosfat, fosforik asit ile kalsiyum karbonatın tepkimesiyle elde edilir. Kemiklerin yapı taşı olarak fosfor, birçok önemli biyokimyasal dönüşümde rol oynar. 25 kg'lık monokalsiyum fosfat, beyaz veya gri renkte, akışkan toz veya küçük granüller halinde sunulmaktadır. Diğer hammaddelerle karıştırılması kolaydır. Ürün, kemiklerin ve dokuların sağlıklı gelişimi, metabolizmanın ve sinir sisteminin düzgün çalışması ile verimliliğin ve bağışıklık gücünün artmasından sorumludur.